Welkom bij KNHS Endurancevereniging

Eerste tussenstand verenigingskampioenschap 2016

Jullie moesten even geduld hebben, maar hier is de eerste tussenstand voor de verenigingskampioenschappen 2016. Alle wedstrijden van dit seizoen, tot en met Etten-Leur, zijn hierin verwerkt. Na de wedstrijd in Leersum zal een tweede tussenstand gepubliceerd worden. Deze lijst zal van belang zijn voor het opvullen van de resterende Hippiade startplaatsen.

In de klasse 1 ligt Ron Fitters met Armani zeer ruim op kop (91 punten). Op plaats 2 en 3 volgen respectievelijk Marielle Loendersloot met N.d. ’S Matrix (59 punten) en Marjolein Hol met Pelgrim (53 punten).

Ook in de klasse 2 zien we een ruime voorsprong, dit keer is het Ineke Westers met Wanadate (96 punten). Zij wordt gevolgd door Marcel Mestrini met Doenja (62 punten) en Ilse Schoutens met Kane (48 punten).

In de klasse 3 ligt het wat dichter bij elkaar: Georgette Zeijen met D-prodigy (32 punten) heeft Marijn de Zeeuw met Amigo en Claudia Speerstra met Zolita (beide 30 punten) vlak achter zich.

In de klasse 4 bezetten Carmen Romer (Siglavy Bagdady Zeusz met 16 punten), Meyke Kalms (Astrachan 12 met 16 punten) en Marly van Ditzhuijzen (Eenhoorn’s Dahman met 14 punten) de voorlopige plekken 1 tot en met 3.

Benieuwd waar jij staat? Klik dan op de links hieronder:

klasse 1; klasse 2; klasse 3; klasse 4

Het reglement van de verenigingskampioenschappen vind je hier

De komende maanden kan er nog van alles gebeuren, maar voor nu richten we ons op de Hippiade!

welkom lid

endurancejeugd 226px

KEVledenvoordeel

Sponsors

PAVO
Uw partner voor het voeren, verzorgen en houden van paarden.

Interessante artikelen

Pavo voedingswijzer

welkom lid

KNHS Endurancevereniging

De hoofdzaak van endurance is het zo snel mogelijk afleggen van een uitgezet parcours, dat in afstand varieert van 25 tot 160 km. Niet alleen de tijd, waarin het parcours wordt afgelegd is belangrijk, maar ook de conditie van het paard bij de veterinaire controles. Daarom geldt in de endurance "To Finish is To Win". Endurance is een hippische discipline, waar hoge prestaties door paard en ruiter moeten worden geleverd en zowel het paard als de ruiter terdege getraind moeten zijn. In aangespannen vorm heet deze wedstrijdsport mendurance. Uithoudingsvermogen, samenwerking, vertrouwen en verzorging zijn de sleutelwoorden voor een geslaagde combinatie tijdens de wedstrijden, die plaatsvinden in de mooiste gebieden van Nederland. De KNHS Endurancevereniging is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Wie is er online

We hebben 39 gasten en geen leden online