Welkom bij KNHS Endurancevereniging

Tweede tussenstand verenigingskampioenschap 2016

Inmiddels wachten we vol spanning op de lijst met mensen die zich geplaatst hebben voor de eerste Hippiade Endurance die zal worden verreden op vrijdag 26 augustus in Ermelo.

Naast de mensen die zich rechtstreeks geplaatst hebben door een goed resultaat op de wedstrijden tot en met Leersum II dit jaar, maken ook de combinaties die goed gepresteerd hebben in het verenigingskampioenschap kans op een startbewijs. 

Bijgaand de tussenstand verenigingskampioenschappen per 1 augustus 2016, tellend voor de Hippade:

klasse 1; klasse 2; klasse 3; klasse 4

Het reglement van de verenigingskampioenschappen vind je hier

welkom lid

endurancejeugd 226px

KEVledenvoordeel

Sponsors

PAVO
Uw partner voor het voeren, verzorgen en houden van paarden.

Interessante artikelen

Pavo voedingswijzer

welkom lid

KNHS Endurancevereniging

De hoofdzaak van endurance is het zo snel mogelijk afleggen van een uitgezet parcours, dat in afstand varieert van 25 tot 160 km. Niet alleen de tijd, waarin het parcours wordt afgelegd is belangrijk, maar ook de conditie van het paard bij de veterinaire controles. Daarom geldt in de endurance "To Finish is To Win". Endurance is een hippische discipline, waar hoge prestaties door paard en ruiter moeten worden geleverd en zowel het paard als de ruiter terdege getraind moeten zijn. In aangespannen vorm heet deze wedstrijdsport mendurance. Uithoudingsvermogen, samenwerking, vertrouwen en verzorging zijn de sleutelwoorden voor een geslaagde combinatie tijdens de wedstrijden, die plaatsvinden in de mooiste gebieden van Nederland. De KNHS Endurancevereniging is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Wie is er online

We hebben 37 gasten en geen leden online