Welkom bij KNHS Endurancevereniging

Overlijden Jeanet Markink

Jeanet MarkinkAfgelopen donderdag ontvingen wij het trieste bericht over het plotseling overlijden van ons lid Jeanet Markink.

Zij is op slechts 47-jarige leeftijd overleden na een noodlottige val van de trap. Een enorme schok voor de vele mensen die haar hebben mogen kennen binnen onze sport.

Jeanet was reeds vele jaren actief als ruiter en groom en bij velen bekend door haar bedrijf Blue Balance.

Op verzoek van de familie hebben wij dit bericht niet gepubliceerd tot na het afsluiten van de plechtigheden.

Wij wensen haar nabestaanden alle sterkte toe met het verwerken van hun verlies.

Pluk de dag - je weet nooit wanneer het je laatste is.

Overlijdensbericht

welkom lid

endurancejeugd 226px

KEVledenvoordeel

Sponsors

PAVO
Uw partner voor het voeren, verzorgen en houden van paarden.

Interessante artikelen

Pavo voedingswijzer

welkom lid

KNHS Endurancevereniging

De hoofdzaak van endurance is het zo snel mogelijk afleggen van een uitgezet parcours, dat in afstand varieert van 25 tot 160 km. Niet alleen de tijd, waarin het parcours wordt afgelegd is belangrijk, maar ook de conditie van het paard bij de veterinaire controles. Daarom geldt in de endurance "To Finish is To Win". Endurance is een hippische discipline, waar hoge prestaties door paard en ruiter moeten worden geleverd en zowel het paard als de ruiter terdege getraind moeten zijn. In aangespannen vorm heet deze wedstrijdsport mendurance. Uithoudingsvermogen, samenwerking, vertrouwen en verzorging zijn de sleutelwoorden voor een geslaagde combinatie tijdens de wedstrijden, die plaatsvinden in de mooiste gebieden van Nederland. De KNHS Endurancevereniging is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Wie is er online

We hebben 89 gasten en geen leden online