Overlijden Jeanet Markink

Jeanet MarkinkAfgelopen donderdag ontvingen wij het trieste bericht over het plotseling overlijden van ons lid Jeanet Markink.

Zij is op slechts 47-jarige leeftijd overleden na een noodlottige val van de trap. Een enorme schok voor de vele mensen die haar hebben mogen kennen binnen onze sport.

Jeanet was reeds vele jaren actief als ruiter en groom en bij velen bekend door haar bedrijf Blue Balance.

Op verzoek van de familie hebben wij dit bericht niet gepubliceerd tot na het afsluiten van de plechtigheden.

Wij wensen haar nabestaanden alle sterkte toe met het verwerken van hun verlies.

Pluk de dag - je weet nooit wanneer het je laatste is.

Overlijdensbericht