LAATSTE TUSSENSTAND VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN 2016

Aankomend weekend staat de laatste wedstrijd van het seizoen alweer op de planning. Met een volle startlijst kan er nog van alles gebeuren met betrekking tot de verenigingskampioenschappen van dit jaar. Voor de klasse 4 is de einduitslag echter al wel bekend.

Bijgaand de laatste tussenstand van de verenigingskampioenschappen per 15 oktober 2016: klasse 1; klasse 2; klasse 3; klasse 4

Het reglement van de verenigingskampioenschappen vind je hier.