Welkom bij KNHS Endurancevereniging

LAATSTE TUSSENSTAND VERENIGINGSKAMPIOENSCHAPPEN 2016

Aankomend weekend staat de laatste wedstrijd van het seizoen alweer op de planning. Met een volle startlijst kan er nog van alles gebeuren met betrekking tot de verenigingskampioenschappen van dit jaar. Voor de klasse 4 is de einduitslag echter al wel bekend.

Bijgaand de laatste tussenstand van de verenigingskampioenschappen per 15 oktober 2016: klasse 1; klasse 2; klasse 3; klasse 4

Het reglement van de verenigingskampioenschappen vind je hier.

 

welkom lid

endurancejeugd 226px

KEVledenvoordeel

Sponsors

PAVO
Uw partner voor het voeren, verzorgen en houden van paarden.

Interessante artikelen

Pavo voedingswijzer

welkom lid

KNHS Endurancevereniging

De hoofdzaak van endurance is het zo snel mogelijk afleggen van een uitgezet parcours, dat in afstand varieert van 25 tot 160 km. Niet alleen de tijd, waarin het parcours wordt afgelegd is belangrijk, maar ook de conditie van het paard bij de veterinaire controles. Daarom geldt in de endurance "To Finish is To Win". Endurance is een hippische discipline, waar hoge prestaties door paard en ruiter moeten worden geleverd en zowel het paard als de ruiter terdege getraind moeten zijn. In aangespannen vorm heet deze wedstrijdsport mendurance. Uithoudingsvermogen, samenwerking, vertrouwen en verzorging zijn de sleutelwoorden voor een geslaagde combinatie tijdens de wedstrijden, die plaatsvinden in de mooiste gebieden van Nederland. De KNHS Endurancevereniging is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Wie is er online

We hebben 53 gasten en geen leden online