Welkom bij KNHS Endurancevereniging

Eerste tussenstand verenigingskampioenschap 2017

In klasse 1 tot en met 3 hebben we de eerste ruiters die punten hebben verdiend voor het verenigingskampioenschap.

In klasse 1 vinden we een flink aantal combinaties terug. Omdat er nog zoveel wedstrijden zullen volgen is er na 1 maand van dit wedstrijdseizoen nog niet te voorspellen wie er gaat winnen. Hebben jullie al een favoriet?

In klasse 2 vinden we op plaats 1 tot en met 6 ruiters die allemaal al 2 klasse 2 wedstrijden hebben uitgereden en ook nog eens punten hebben verdiend voor het verenigingskampioenschap. Susan Snijders wist met Dessert twee keer te winnen en staat daarom op dit moment bovenaan!

In klasse 3 gaat op dit moment jeugdruiter Marissa Muntz aan de leiding. Met Ghadir V wist ze zowel in Ysselsteyn als in Epe punten te pakken. Met nog een heleboel klasse 3 wedstrijden te gaan is haar positie uiteraard verre van zeker... Wie gaat er dit jaar met het kampioenschap vandoor?

Benieuwd waar jij staat? Klik dan op de links hieronder:

klasse 1; klasse 2; klasse 3;

welkom lid

endurancejeugd 226px

KEVledenvoordeel

Sponsors

PAVO
Uw partner voor het voeren, verzorgen en houden van paarden.

Interessante artikelen

Pavo voedingswijzer

welkom lid

KNHS Endurancevereniging

De hoofdzaak van endurance is het zo snel mogelijk afleggen van een uitgezet parcours, dat in afstand varieert van 25 tot 160 km. Niet alleen de tijd, waarin het parcours wordt afgelegd is belangrijk, maar ook de conditie van het paard bij de veterinaire controles. Daarom geldt in de endurance "To Finish is To Win". Endurance is een hippische discipline, waar hoge prestaties door paard en ruiter moeten worden geleverd en zowel het paard als de ruiter terdege getraind moeten zijn. In aangespannen vorm heet deze wedstrijdsport mendurance. Uithoudingsvermogen, samenwerking, vertrouwen en verzorging zijn de sleutelwoorden voor een geslaagde combinatie tijdens de wedstrijden, die plaatsvinden in de mooiste gebieden van Nederland. De KNHS Endurancevereniging is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Wie is er online

We hebben 52 gasten en geen leden online