Welkom bij KNHS Endurancevereniging

Uitslagen Endurance Surea in Teteringen

Endurance Surae in Teteringen kan terugkijken op een prachtige dag met goed endurance weer. Afstanden van 23 tot 108 km in een prachtig bosgebied. Bij de prijsuitreiking op een mooi terras en prachtige prijzen, sprak de hoofdveterinair haar zorg uit over de kwaliteit van de hoeven en het beslag!

Met 85 deelnemers weer een mooie wedstrijd dankzij de sponsoring van Country Mill, Ariat, Pavo, Equi Crown compressie bandages, Rabo bank Amerstreek, Masters voer, Equilog/polar, Bitfitting Natasja van Galen, M-line slaapcomfort, Endurance Magazine, Fast fabric en Equana.

Alle uitslagen van Endurance Surea.
zaterdag 21 mei 2016:
- kennismakingsklasse en klasse 1;
- klasse 2 en 3.

welkom lid

endurancejeugd 226px

KEVledenvoordeel

Sponsors

PAVO
Uw partner voor het voeren, verzorgen en houden van paarden.

Interessante artikelen

Pavo voedingswijzer

welkom lid

KNHS Endurancevereniging

De hoofdzaak van endurance is het zo snel mogelijk afleggen van een uitgezet parcours, dat in afstand varieert van 25 tot 160 km. Niet alleen de tijd, waarin het parcours wordt afgelegd is belangrijk, maar ook de conditie van het paard bij de veterinaire controles. Daarom geldt in de endurance "To Finish is To Win". Endurance is een hippische discipline, waar hoge prestaties door paard en ruiter moeten worden geleverd en zowel het paard als de ruiter terdege getraind moeten zijn. In aangespannen vorm heet deze wedstrijdsport mendurance. Uithoudingsvermogen, samenwerking, vertrouwen en verzorging zijn de sleutelwoorden voor een geslaagde combinatie tijdens de wedstrijden, die plaatsvinden in de mooiste gebieden van Nederland. De KNHS Endurancevereniging is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Wie is er online

We hebben 67 gasten en geen leden online