Uitslagen Zuidveluwerit afgelopen weekend

zuidveluwerit 2016_1

Indrukwekkende endurance en indrukwekkende luchten op de wedstrijddagen van de Zuidveluwerit. Mooi voorbeeld hoe sport, natuur en plezier samen gaan. De vernieuwde organisatie zette een mooi evenement neer. Op naar de tiende editie in 2017.

Uitslagen Endurance Zuidveluwerit .
zaterdag 18 juni 2016:
- kennismakingsklasse en klasse 1;
- klasse 2;
zondag 19 juni 2016:
- kennismakingsklasse en klasse 1;
- klasse 2 en 3;
- jeugdklassement.

We zien elkaar graag weer op de jubileumeditie in 2017: derde weekend van juni!

zuidveluwerit 2016_2