Welkom bij KNHS Endurancevereniging

Uitslagen Endurance Ermelo

Afgelopen zondag is Endurance Ermelo voor de vijfde keer verreden, dit maal voor het eerst onder een nieuwe organisatie.
De dag begon fris, maar eindigde met een prijsuitreiking in het zonnetje! Het terrein lag er goed bij en vele deelnemers behaalden dan ook goed de eindstreep.

Alle uitslagen van Endurance Ermelo verreden op zondag 26 maart 2017 zijn hieronder te vinden:

- kennismakingsklasse en klasse 1
- klasse 2
- jeugdklassement

welkom lid

endurancejeugd 226px

KEVledenvoordeel

Sponsors

PAVO
Uw partner voor het voeren, verzorgen en houden van paarden.

Interessante artikelen

Pavo voedingswijzer

welkom lid

KNHS Endurancevereniging

De hoofdzaak van endurance is het zo snel mogelijk afleggen van een uitgezet parcours, dat in afstand varieert van 25 tot 160 km. Niet alleen de tijd, waarin het parcours wordt afgelegd is belangrijk, maar ook de conditie van het paard bij de veterinaire controles. Daarom geldt in de endurance "To Finish is To Win". Endurance is een hippische discipline, waar hoge prestaties door paard en ruiter moeten worden geleverd en zowel het paard als de ruiter terdege getraind moeten zijn. In aangespannen vorm heet deze wedstrijdsport mendurance. Uithoudingsvermogen, samenwerking, vertrouwen en verzorging zijn de sleutelwoorden voor een geslaagde combinatie tijdens de wedstrijden, die plaatsvinden in de mooiste gebieden van Nederland. De KNHS Endurancevereniging is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Wie is er online

We hebben 83 gasten en geen leden online