Welkom bij KNHS Endurancevereniging

UITSLAGEN ENDURANCE DE VELUWE MARATHON

Zoveel zon als op De Veluwe Marathon hadden we dit jaar nog niet gehad!


Door de voorgespelde hitte werden de starttijden op de tweede en derde dag fors vervroegd, maar dat mocht de pret niet drukken.
Net als voorgaande jaren was de sfeer geweldig en nog fijner is het grote aantal combinaties wat de driedaagse wist uit te rijden met hele mooie vetkaarten.

Alle uitslagen van Endurance Veluwe Marathon verreden op 25-27 mei 2017 zijn hieronder te vinden:

- klasse 2
- klasse 3 en 4 ronde 1-4:
- klasse 3 en 4 ronde 5 e.v.:

welkom lid

endurancejeugd 226px

KEVledenvoordeel

Sponsors

PAVO
Uw partner voor het voeren, verzorgen en houden van paarden.

Interessante artikelen

Pavo voedingswijzer

welkom lid

KNHS Endurancevereniging

De hoofdzaak van endurance is het zo snel mogelijk afleggen van een uitgezet parcours, dat in afstand varieert van 25 tot 160 km. Niet alleen de tijd, waarin het parcours wordt afgelegd is belangrijk, maar ook de conditie van het paard bij de veterinaire controles. Daarom geldt in de endurance "To Finish is To Win". Endurance is een hippische discipline, waar hoge prestaties door paard en ruiter moeten worden geleverd en zowel het paard als de ruiter terdege getraind moeten zijn. In aangespannen vorm heet deze wedstrijdsport mendurance. Uithoudingsvermogen, samenwerking, vertrouwen en verzorging zijn de sleutelwoorden voor een geslaagde combinatie tijdens de wedstrijden, die plaatsvinden in de mooiste gebieden van Nederland. De KNHS Endurancevereniging is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Wie is er online

We hebben 75 gasten en geen leden online