UITSLAGEN ENDURANCE SURAE

Er werd regen voorspeld, maar die bleef uit! We hadden prachtig weer, gister in Teteringen.

Een beetje drukkend warm zelfs, wat de ruiters dwong de paarden goed te managen. De organisatie van Endurance Surae kan terugkijken op een geslaagde wedstrijd met een mooi deelnemersveld. Ook de kinder/aangepaste endurance zorgde voor veel plezier bij de deelnemers.

Alle uitslagen van Endurance Surae verreden op zaterdag 3 juni 2017 zijn hieronder te vinden:

- klasse 0 en 1
- klasse 2 en 3