UITSLAGEN ENDURANCE LAAG-SOEREN

Vorig weekend is Endurance Zuid-Veluwe in de nieuwe versie verreden in Laag-Soeren.

Een kleinschalige wedstrijd, maar enorm gezellig! De route werd door velen als technisch ervaren, maar de mooie omgeving heeft alles goed gemaakt.
De weersomstandigheden waren prima, dus al met al
kijken we terug op een mooie wedstrijd die vast volgend jaar weer op de kalender staat.

Alle uitslagen van Endurance Zuid-Veluwe verreden op zaterdag 17 juni 2017 zijn hieronder te vinden:

- klasse 0/1
- klasse 2/3