UITSLAGEN ENDURANCE ETTEN-LEUR

Gisteren vond alweer de vijfde editie plaats van Endurance Etten-Leur. Ook dit weekend weer in combinatie met de mendurance, waar de organisatie van deze wedstrijd veel tijd en energie in steekt.

Het was weer prima enduranceweer, in tegenstelling tot vorige week. Niet te warm, niet te koud, gewoon lekker rijden.
Organisatie, gefeliciteerd met een mooie jubileumwedstrijd!

Alle uitslagen van Endurance Etten-Leur verreden op zaterdag 1 juli 2017 zijn hieronder te vinden:

- klasse 0/1
- klasse 2/3