UITSLAGEN ENDURANCE/MARATHON SOMEREN

Naast de driedaagse op de Veluwe werd ook in Brabant een driedaagse verreden dit jaar. Met een mooi aantal enthousiaste deelnemers werd de eerste editie van de Someren Marathon een succes. Prachtig weer, uitstekende catering, gezellige locaties, alles was in het pakket inbegrepen...

Op zondag werd tevens de eendaagse wedstrijd verreden door de mooie omgeving van Someren. Helaas viel het deelnemersaantal iets tegen, maar met de sfeer zat het wel goed. Op naar volgend jaar!

Alle uitslagen van Endurance/Marathon Someren verreden op vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus 2017 zijn hieronder te vinden:

- Klasse 0/1 eendaagse
- Klasse 2 eendaagse