Welkom bij KNHS Endurancevereniging

UITSLAGEN ENDURANCE/MARATHON SOMEREN

Naast de driedaagse op de Veluwe werd ook in Brabant een driedaagse verreden dit jaar. Met een mooi aantal enthousiaste deelnemers werd de eerste editie van de Someren Marathon een succes. Prachtig weer, uitstekende catering, gezellige locaties, alles was in het pakket inbegrepen...

Op zondag werd tevens de eendaagse wedstrijd verreden door de mooie omgeving van Someren. Helaas viel het deelnemersaantal iets tegen, maar met de sfeer zat het wel goed. Op naar volgend jaar!

Alle uitslagen van Endurance/Marathon Someren verreden op vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus 2017 zijn hieronder te vinden:

- Klasse 0/1 eendaagse
- Klasse 2 eendaagse
- Klasse 2 driedaagse
- Klasse 3 meerdaagse ronde 1-4
- Klasse 3 meerdaagse ronde 5-8

welkom lid

endurancejeugd 226px

KEVledenvoordeel

Sponsors

PAVO
Uw partner voor het voeren, verzorgen en houden van paarden.

Interessante artikelen

Pavo voedingswijzer

welkom lid

KNHS Endurancevereniging

De hoofdzaak van endurance is het zo snel mogelijk afleggen van een uitgezet parcours, dat in afstand varieert van 25 tot 160 km. Niet alleen de tijd, waarin het parcours wordt afgelegd is belangrijk, maar ook de conditie van het paard bij de veterinaire controles. Daarom geldt in de endurance "To Finish is To Win". Endurance is een hippische discipline, waar hoge prestaties door paard en ruiter moeten worden geleverd en zowel het paard als de ruiter terdege getraind moeten zijn. In aangespannen vorm heet deze wedstrijdsport mendurance. Uithoudingsvermogen, samenwerking, vertrouwen en verzorging zijn de sleutelwoorden voor een geslaagde combinatie tijdens de wedstrijden, die plaatsvinden in de mooiste gebieden van Nederland. De KNHS Endurancevereniging is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Wie is er online

We hebben 52 gasten en geen leden online