UITSLAGEN ENDURANCE OTTERLO

Even dreigde de wedstrijd in Otterlo compleet in het water te vallen, wat is er veel regen gevallen de dagen voor de wedstrijd en op de wedstrijddag zelf.

Het was even improviseren voor de organisatie, maar zij zijn er uitstekend in geslaagd een goede wedstrijd neer te zetten.
In de middag kwam het zonnetje zelfs nog door, een welkom cadeautje voor allen die het weer trotseerden!

Alle uitslagen van Endurance Otterlo verreden op zaterdag 9 september 2017 zijn hieronder te vinden:
- klasse 0/1
- klasse 2/3