Volg ons op Twitter

Contributie 2016

De contributie voor 2016 is in de algemene ledenvergadering besproken en dit jaar met 2,50 euro verhoogd.
Leden die toestemming geven voor automatische incasso betalen 52,50 euro.
Gezinsleden betalen 47,50 euro bij automatische incasso.
Het lidmaatschap loopt gelijk aan het kalenderjaar: van 1 januari tot en met 31 december.

Moeten wij een papieren nota sturen dan betaalt u 5 euro extra.
Zonder machtiging voor betaling per automatische incasso kost het lidmaatschap 57,50 euro!

U kunt gezinslid worden als er al een lid op hetzelfde adres woonachtig is.
U ontvangt dan slechts 1 Her&DER per post op dit adres.

Bij opgave na 1 augustus betaalt u slechts de helft van het verenigingsdeel van de contributie! Het lidmaatschap loopt in dat geval van datum aanmelding tot en met 31 december van dat jaar.

Het lidmaatschap dient voor 30 november opgezegd te worden voor het komende jaar. Leden die ná 30 november hun lidmaatschap opzeggen, zullen gedurende het gehele volgend jaar nog lid blijven en verplicht zijn hun contributie te voldoen.

Door de gewijzigde contributiestructuur van de KNHS maakt de KNHS Endurancevereniging dit jaar voor het eerst onderscheid tussen leden die via een andere vereniging al wel of geen afdracht aan de KNHS betalen.
Als de KNHS de vereninging voor een lid geen afdracht in rekening brengt omdat die al via een andere vereniging wordt ingehouden, zal die ook niet worden doorbelast aan het lid.
De bijdrage aan de KNHS, als onderdeel van een regulier lidmaatschap van de KNHS Endurancevereniging, is 20 euro.

Mail met vragen over contributie en lidmaatschap naar de

Of klik hier voor een inschrijfformulier.

Vragen over startpassen en licenties gaan uitsluitend via Mijn KNHS en de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Telefoon 0577 - 40 83 00
Fax 0577 - 40 82 48