Endurancelogboek 2011 beschikbaar

Het endurancelogboek 2011 is beschikbaar. De versie is bijgewerkt voor het nieuwe wedstrijdseizoen. Désirée Hanen heeft deze versie vorig jaar al uitgebreid met SWOT-analyse en planning uit de trainingsaanpak van Tonkie Collée, en met de vertaling en uitwerking van het Henneke scoringssysteem voor voeder- en lichaamsconditie. Een aanrader! Je kunt de pdf-versie hier downloaden
En een handig inlegvel.

Het endurancelogboek bevat een volledige kalender/agenda voor het hele jaar 2011 en een hele boel endurance-gerelateerde extra notitiepagina's. Het logboek is bedoeld om gebruikt te worden als een soort van dagboek om alle wetenswaardigheden, adressen, etc. in te noteren, zodat je alles direct bij de hand hebt. Je houdt er je trainingen en progressie in bij, net als wedstrijdresultaten, wanneer was mijn paard bij de smid en wat heeft hij gedaan, etc. voor latere naslag.

Printen
Het endurancelogboek kun je naar believen uitprinten en in een ordner/ringband bewaren. Voordeel van dit losbladige systeem is, dat je er altijd pagina's aan kunt toevoegen en dat je zelf bepaalt welke pagina's je gebruikt en welke niet.

Meerdere paarden
Heb je meerdere paarden, dan is het handig om sommige pagina's (paardengegevens, competitielogboek, voerschema) voor ieder paard apart uit te printen en in te vullen. Voeg je er ook nog plastic A4-mapjes aan toe, dan kun je er ook veterinaire kaarten, uitslagenlijsten, brochures, paardenpaspoorten en nog veel meer in bewaren. Kortom: alles bij de hand.

In de loop van de jaren zijn op verzoek van diverse gebruikers al diverse verbeteringen in het endurancelogboek aangebracht, maar mocht je nog suggesties hebben voor aanpassingen, schroom dan niet en stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Word-file
Wil je een hele persoonlijke versie van het endurancelogboek 2011 maken?
Dat kan ook met een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vraag dan duidelijk om toezending van een Word-file; dit bestand kun je dan zelf naar believen aanpassen en op de computer bijhouden.