Hoe moet ik een startpas aanvragen?

Binnen onze vereniging is besloten dat alles wat te maken heeft met een startpas via de KNHS gaat.

Om de specifieke endurancestartkaart aan te vragen dient u lid te zijn van de KNHS Endurancevereniging.

Als u al in het bezit bent van een andere startkaart hoeft u niet opnieuw een endurancestartkaart aan te vragen. Wel moet u om deel te nemen aan endurancewedstrijden lid zijn van de KNHS Endurancevereniging.

Bij de wedstrijd dienen paard(en) en deelnemer op een geldige startkaart te staan, dit mag een startkaart onder het zadel zijn, een menstartkaart of een specifieke (m)endurance startkaart. Deze laatste is alleen geldig in de mendurance en endurance.

Telefoon 0577 - 40 83 00
Fax 0577 - 40 82 48

Opzeggen van de startkaart kan ook via Mijn KNHS.

Meer details staan in het disciplineregelement endurance.