Volg ons op Twitter

Volg ons op Twitter

Endurancegame

Zoek op onze website

Archief

Nieuwe computermedewerkers gevraagd

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om een aantal wedstrijden vanuit een ander perspectief mee te maken: als computermedewerker.
Tijdens een wedstrijd is de computermedewerker verantwoordelijk voor het correct invoeren van de wedstrijdgegevens in het wedstrijdprogramma en het controleren van de juistheid van de gegevens.
Na afloop van de wedstrijd stuur je thuis de gegevens per mail door voor de website en administratie.
De computermedewerker dient goed om te kunnen gaan met een laptop en printer, nauwkeurig gegevens in te kunnen voeren en stressbestendig en zelfstandig te zijn.
 
Geboden wordt tijdens de wedstrijddag een dag- en kilometervergoeding, een lunchpakket en een leuke sfeer. Je hoeft niet voor dag en dauw op omdat de klus begint als de eerste combinaties nagekeurd zijn.

Voorafgaand komt er een opleiding om vertrouwd te raken met het wedstrijdprogramma en de apparatuur.
Dan hebben we direct een idee van je capaciteiten. Je eerste wedstrijd doe je samen met een ervaren computermedewerker.

Wil je deel uitmaken van een team van enthousiaste en onmisbare vrijwilligers meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En je weet als eerste de uitslagen van die wedstrijd. Laughing