Volg ons op Twitter

Endurancegame

Zoek op onze website

Uw privacy

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen. De meeste pagina's van onze website kunt u bezoeken zonder persoonlijke gegevens in te voeren. Zo nu en dan is echter informatie nodig om u de gewenste diensten te kunnen bieden. Op deze pagina wordt toegelicht hoe het verzamelen en het gebruiken van gegevens in dergelijke situaties in zijn werk gaat. Deze pagina is alleen van toepassing op DerOnline.nl en dus niet van toepassing op andere sites (on- en offline).
Lees de hele privacyverklaring door.

Op deze pagina

Verzamelen van uw persoonlijke gegevens
 Het gebruik van uw persoonlijke gegevens
 Beheer van uw persoonlijke gegevens
 Toegang tot uw persoonlijke gegevens
 Beveiliging van uw persoonlijke gegevens
 Nieuwsbrief
 Contactgegevens

--------------------------------------------------------------------------------

Verzamelen van uw persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens worden alleen gevraagd of gebruikt als u zich bijvoorbeeld inschrijft voor een wedstrijd, nieuwsbrieven per e-mail aanvraagt, toegang vraagt tot de besloten afdeling van de website of zich aanmeldt voor een evenement of een cursus.
Persoonlijke informatie die door DerOnline.nl wordt verzameld, blijft veelal beperkt tot een naam of e-mailadres, maar in bepaalde gevallen kan het om meer gegevens gaan als dat nodig is voor het leveren van een bepaalde dienst.

Het gebruik van uw persoonlijke gegevens
Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

mogelijk maken van toegang tot de ledenhoek
 gelegenheid bieden voor automatisch verwerken van wedstrijdformulieren
 toegang verlenen tot exclusieve delen van onze site die voor u relevant zijn.
Beheer van uw persoonlijke gegevens
Als u zichzelf registreert of DerOnline.nl op andere wijze van uw persoonlijke gegevens voorziet, deelt DerOnline.nl deze gegevens niet. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de bovenstaande doeleinden.

U moet er zelf zorg voor dragen dat wijzigingen van persoonlijke gegevens tijdig worden doorgegeven.
Op de website zijn daarvoor een aantal webpagina's gepubliceerd, waarmee wijzigingen kunnen worden doorgegeven.

Toegang tot uw persoonlijke gegevens
DerOnline.nl gebruikt databases voor registratie- en verificatiedoeleinden. Wanneer u zich aanmeldt bij deze site in de ledenhoek, wordt u gevraagd naar uw lidnummer en wachtwoord om u aan te melden. Met dezelfde gegevens hebt u vervolgens toegang tot de diensten die gebruikmaken van registratie en verificatie door middel van de login.

In de ledenhoek kunt u:

Persoonlijke gegevens bekijken en bewerken die u ons reeds hebt gegeven op DerOnline.nl.
...
Beveiliging van uw persoonlijke gegevens
DerOnline.nl doet er alles aan om de beveiliging van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. Om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang tot uw gegevens hebben en deze niet onrechtmatig worden gebruikt of openbaar worden gemaakt, maakt DerOnline.nl gebruik van verschillende beveiligingstechnieken en -procedures.

Nieuwsbrief
Als u zich registreert, hebt u ook de mogelijkheid ons te laten weten of u het op prijs stelt als DerOnline.nl U op de hoogte stelt van bijzondere gebeurtenissen. Controleer nadat u zichzelf hebt geregistreerd uw voorkeuren. U kunt bepalen of u wel dan niet informatie wenst te ontvangen door de betreffende selectievakjes van de maillist-optie in of uit te schakelen (Opt-in).

Contactgegevens
DerOnline.nl stelt uw opmerkingen met betrekking tot deze privacyverklaring op prijs. U kunt contact met ons opnemen via Email: webmaster bij deronline punt nl of via de reactie-pagina.