verenigingskampioenen 2016

Afgelopen zondag zijn op de ALV heel wat leden in het zonnetje gezet. Carolien Staal van PAVO heeft de kaderleden die zijn uitgekomen op het WK senioren en het EK Young Riders gehuldigd namens de Endurancevereniging. Daarna was het tijd voor de verenigingskampioenen 2016. Voor het eerst hadden we in de klasse 4 een ex-aequo: Carmen Romer eindigde samen met Ineke Westers op de eerste plaats. Ineke won echter niet alleen de klasse 4, maar ook de klasse 2 met haar Wanadate. Het zal de meesten niet ontgaan zijn: deze combinatie reed dit seizoen maar liefst 1013,5 goedgekeurde kilometers bij elkaar! Dankzij deze prestatie won zij tevens de kilometerawards seizoen 2016.

De complete uitslagen vinden jullie hieronder: klasse 1; klasse 2; klasse 3; klasse 4

De foto's plaatsen wij op onze Facebookpagina.