Startkaart wordt startpas

De startpas vervangt vanaf 1 januari 2012 de KNHS startkaart (en startcoupons). Enduranceruiters hebben verschillende mogelijkheden om met een startpas deel te nemen aan de wedstrijden.

• Discipline startpas endurance (€29,75): als je alleen endurance wilt starten, kun je deze startpas aanvragen.
• Gelimiteerde startpas (€55,50): hiermee kun je onbeperkt starten in endurance en maximaal 4 x in springen, dressuur en eventing.
• Reguliere startpas (€75,50): hiermee kun je onbeperkt starten in endurance, springen, dressuur en eventing.

Ook voor menners maakt niet uit of je een gecombineerde startpas, startpas endurance of startpas mennen hebt, je mag altijd mendurance starten.
Naast de startpas moet je ook lid zijn van de KNHS Endurancevereniging om deel te kunnen nemen aan (m)endurancewedstrijden.

Startkaart wordt automatisch startpas
Alle huidige startkaarten die niet voor 1 december 2011 zijn afgemeld, worden automatisch omgezet in een startpas. De nieuwe startpas wordt uiterlijk 1 april 2012 toegezonden. Nieuwe aanmeldingen ontvangen uiterlijk eind december een tijdelijke papieren startpas. Heb je liever een gelimiteerde startpas dan kun je dit voor 7 december wijzigen met het aanvraagformulier. Het ingevulde formulier kun je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kijk voor meer informatie op knhs.nl of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je kunt een startpas aanvragen via Mijn KNHS

welkom lid