Wijzigingen in bestuur KEV

Het bestuur van de KNHS Endurancevereniging bestaat thans uit Mariëtte Schellingerhout, Ilona van Roekel en Bernadette Kramer.

Tijdens de eerste bestuursvergadering in de nieuwe bezetting hebben zij de taken als volgt verdeeld:
• Mariëtte neemt het voorzitterschap op zich en zal onder andere namens de Endurancevereniging optreden in het Sportforum Endurance en deelnemen aan de Ledenraad van de KNHS;
• Ilona blijft onze penningmeester. Daarnaast verricht zij promotiewerk op evenementen als Horse Event en organiseert zij activiteiten voor de Endurance Academy. Namens het bestuur maakt Ilona deel uit van de Jeugdcommissie en van de Feestcommissie voor het jubileum;
• Bernadette beheert de ledenadministratie en het secretariaat. Ook heeft zij de eindredactie van de Her&DER overgenomen.

Ter uitbreiding van het bestuur hebben wij momenteel twee vacatures openstaan. De afgelopen tijd hebben zich al enkele belangstellenden gemeld met wie wij binnenkort in gesprek gaan.