CLINIC TRAININGSLEER KLASSE 0/1 DOOR TONKIE COLLÉE

Tonkie Collée, inspanningsfysioloog en hippisch duursporter, zal over een aantal weken weer een clinic verzorgen voor de EnduranceAcademy.

Zij zal alles vertellen over het maken (en periodiseren) van een planning en het trainen, rijden en groomen. De clinic behandelt de basistraining voor elke wedstrijd.

Lees meer: CLINIC TRAININGSLEER...

Clinics Tonkie Collée febr./maart 2017

Tonkie Collée, inspanningsfysioloog en hippisch duursporter, zal in februari en maart nog een aantal clinics verzorgen voor de EnduranceAcademy.


Zij zal alles vertellen over het maken (en periodiseren) van een planning voor het komende seizoen; en het trainen, rijden en groomen in de diverse klasses.

Lees meer: Clinics Tonkie Collée...

Lezing EnduranceAcademy mevrouw Fink-Gremmels 23 november

Johanna Fink_Gremmels
Dierenarts en specialist in de farmacologie en toxicologie, mevrouw Fink-Gremmels zal op 23 november a.s. een lezing verzorgen voor de EnduranceAcademy.

Lees meer: Lezing...

Sportpsychologe Inga Wolframm bij EnduranceAcademy

Op vrijdagavond 20 februari verzorgt sportpsychologe Inga Wolframm een workshop voor de EnduranceAcademy.

Lees meer: Sportpsychologe Inga...

Enquête subtop Endurance

In ons beleidsplan hebben we het al aangekondigd, maar nu gaan we echt aan de slag met een plan voor begeleiding van ambitieuze senioren boven de 25 jaar oud.

Lees meer: Enquête subtop Endurance

Nieuwe clinics EnduranceAcademy

Voor het wedstrijdseizoen 2015 weer van start gaat, zal Tonkie Collée nog een aantal clinics verzorgen voor de EnduranceAcademy.

Lees meer: Nieuwe clinics...

Inschrijving voor de endurance APK is open

De inschrijving voor de Green Distance Endurance APK in samenwerking met de Endurance Vereniging is open. Op zaterdag 28 februari 2015 organiseert Green Distance in Bunschoten de 1e endurance APK! Een dag die in het teken staat van alles nakijken en in orde maken voor het nieuwe wedstrijdseizoen dat 1 week later zal beginnen!. 

Lees meer: Inschrijving voor de...

Clinic gevorderden: voorbereiding op klasse 2 en 3

enduranceacademy regel

Op 14 december a.s. zal Tonkie Collée, inspanningsfysioloog en hippisch duursporter, weer een clinic verzorgen voor de EnduranceAcademy, dit keer 'gevorderden - voorbereiding op klasse 2 en 3'.

Lees meer: Clinic gevorderden:...