CLINIC TRAININGSLEER KLASSE 0/1 DOOR TONKIE COLLÉE

Tonkie Collée, inspanningsfysioloog en hippisch duursporter, zal over een aantal weken weer een clinic verzorgen voor de EnduranceAcademy.

Zij zal alles vertellen over het maken (en periodiseren) van een planning en het trainen, rijden en groomen. De clinic behandelt de basistraining voor elke wedstrijd.

Deze "basis"clinic voor klasse 0 en 1 wordt georganiseerd op zondagmiddag 3 september a.s.!

Tijd: aanvang 14.00 uur (tot ongeveer 17.00/17.30 uur)
Locatie: De Nieuwe Heuvel te Lunteren

Let op: geef je tijdig op, per clinic is er plaats voor maximaal 20 deelnemers, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht!

De clinic kost € 12,50 voor leden van de KNHS Endurancevereniging, niet-leden betalen € 15,00.