kalender 2020

De gegevens over de wedstrijden die bij de KEV bekend zijn worden op deze pagina gepubliceerd.
Controleer zelf altijd alle gegevens in het vraagprogramma en op de website van de wedstrijdorganisatie.

Wedstrijdreglementen
Wedstrijden van de KNHS Endurancevereniging, ook de Impuls/kennismakingsklasse, worden verreden onder het 'Wedstrijdreglement Endurance', ingangsdatum 1 maart 2020.
Wanneer de reglementaire bepalingen geen uitkomst bieden, wordt gehandeld in de geest van de sport, waarbij fairplay en het welzijn van mens en dier altijd voorop staan!

Dit is een servicepagina waaraan geen rechten ontleend kunnen worden!

De nieuwe Corona maatrelen gelden voor twee weken, van woensdag 4 november 22.00 uur tot en met woensdag 18 november. Vanaf 19 november gaan we weer terug naar de maatregelen van de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober. Helaas betekent dit ook dat we voorlopig geen officiële wedstrijden kunnen rijden.