Vacature Vast Redactielid Her & DER

Houd je van Endurance én van schrijven? Solliciteer dan naar de vacature Vast Redactielid van de Her & DER.

In de ALV van 25 november jl. Is besloten dat de Her & DER in 2019 twee keer digitaal en één keer in print zal verschijnen. Om een interessant en goed gevuld magazine te maken voor alle leden zoeken wij ter aanvulling van het team een vast redactielid. De redactie bestaat momenteel uit Carolien Staal, Ineke Westers, Melanie de Jong, Ilona van Roekel en Roxanne Katers.

Wij zoeken:

Iemand die het leuk vindt om zich te verdiepen in verschillende thema’s rondom endurance rijden. Je bent enthousiast en staat positief in het leven, je bent niet bang om contacten te leggen en mensen te bellen voor een telefonisch interview. Je hebt voldoende tijd om 3 x per jaar een redactievergadering bij te wonen in het midden van het land, en om verschillende artikelen per editie aan te leveren. Dit alles natuurlijk in foutloos Nederlands en voor de deadline.

Wij bieden:

Een leuk team en veel ruimte voor zelfstandig werken en het aandragen van eigen ideeën. Meewerken aan de Her & DER is een mogelijkheid om je schrijfvaardigheid te ontwikkelen en je cv aan te vullen.  

Zie je het wel zitten? Solliciteer dan uiterlijk 9 december 2018 via email adres redactie.herender@gmail.com. Wij ontvangen graag een korte motivatie en een kort artikel naar keuze van maximaal 400 woorden.

Het je nog vragen over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Carolien Staal op telefoonnummer 06-53318742 of bovengenoemd email adres.

Scroll naar boven