Endurance Epe

Afgelopen weekend was al weer de laatste wedstrijd van dit seizoen. Er kwamen 22 jeugdruiters aan de start en 22 jeugdruiters aan de finish. Een heel mooi resultaat! Er namen 6 jonge ruiters deel in de impulsrubriek. Noa Vrooland zag er super leuk uit met haar pony Calimero. Op de korte klasse 1 wist Irmani Marskamp met Waikiki Joy een nette 3de plek te behalen. En ook op de lange klasse 1 had de jeugd succes. De derde prijs was voor Anouk Eversdijk met Yufa.

Op de 44 km behaalde Nanke Kramer met G.B. Samir de 2de plaats. Ze reed een mooie laatste ronde met een gemiddelde snelheid van 18,6 km/h. Jeannell Kelders volgde met Eleshia op de 5de plek met de laatste ronde aan 17,8 km/h. En ook Joyc Kamerling behaalde de finish met Bahirah.

De 84 km werd goed uitgereden door Imke Lamsma en Ijjou Mohamed. Beide jonge ruiters maakte de week ervoor nog deel uit van het Nederlandse jeugdteam in Fontainebleau. Nu reden ze hun paarden in opleiding op de eerste 80 km rit. Ze reden mooi rustig en kwamen beiden met vrolijke fitte paarden in galop over de finish! Een mooie afsluiter van het seizoen!

Scroll naar boven