Fasna Trail 2014

Liselore van Zetten en Jorrit Koopman reden afgelopen weekend een bijzondere internationale wedstrijd in Nederland. Er was onder andere koninklijk gezelschap uit Dubai.

Liselore kwam aan de start met El Kebir Florival op de CEI-J-YR** 120 km. Ze vormen sinds begin dit seizoen een combinatie. Met een gemiddelde snelheid van bijna 17 km/h eindigden ze op een mooie 2de plaats achter Al Nahyan SH Khalifa Bin Sultan.

Jorrit kwam aan de start met zijn eigen pony Anniek Emelwerth. Ze reden de CEI-J-YR* 90km. Jorrit heeft intussen al meer internationale ervaring, maar voor Anniek was het de eerste CEI rit. Ze eindigden op de 4de plaats met een gemiddelde snelheid van 14.47 km/h.

Het snelst werd er gereden op de 120 km bij de senioren. Al Mazrooei Mohd Matar Rashed wist het parcours met een gemiddelde snelheid van 22.84 km/h af te leggen. Een knappe prestatie!

Op dezelfde dag heeft Marika Bungert haar eerste 80 km rit uitgereden. In het Duitse Stuhr kwam ze aan de start met Uschie. Ze eindigde op de 3de plek. Van harte gefeliciteerd! Op naar de volgende klasse 3!

Scroll naar boven