Kandidaat Sportforum – Michelle Nooijen

Tijdens de ALV op 9 november stelt Michelle Nooijen zich verkiesbaar voor het Sportforum. Lees hieronder haar motivatie:

“Hallo, ik ben Michelle Nooijen en ben in 2008 verliefd geworden op endurance. Eerst een aantal jaar mee als groom en in 2010 reed ik mijn eerste wedstrijd. Inmiddels rijd ik klasse 1 tot en met klasse 4 en CEI met verschillende paarden en heb ik mijn eigen kleinschalige trainingsstal. Dit jaar ben ik opgenomen in het B-kader senioren. Het mooiste aan de sport vind ik dat het een echte teamsport is en je met je paard en je team samen mooie prestaties neer kan zetten. Urenlang door de mooiste omgevingen vliegen met je paard en die power onder je voelen, daar doe ik het voor. 
Ik wil graag wat terug doen voor de sport en het sportforum is hiervoor een mooie kans. Meedenken over hoe we samen endurance beter op de kaart kunnen zetten, hoe we de sport leuker en aantrekkelijker maken voor nieuwe leden en hoe we de gemoedelijke sfeer op wedstrijden kunnen behouden. Daar ga ik mij voor proberen in te zetten zodat ik nog meer mensen enthousiast kan maken voor onze mooie sport!”
Foto: Linda Halsema
Scroll naar boven