Maud Gerding: CEI** Weissenhorn

Vorig weekend gingen we van start in Weissenhorn. Liselote van Zetten met Seeboy, Jorrit Koopmans met El Kabir Florival en ik met Akis. Voor mij de eerste keer dat ik samen met andere Nederlanders startte bij een CEI** wat het erg gezellig maakte. Akis was super braaf en we hebben een hele fijne en leuke wedstrijd gereden, we hebben zo veel lol gehad samen, zelfs in de 3e ronde was Akis het er nog niet mee eens als ik hem moest inhouden. Met Jorrit hebben we 3 fijne rondes samen gereden, hier en daar een stuk waar Liselore ook nog aansloot. Helaas hield het daarna voor mij op omdat we waren afgekeurd op de recheck. In de derde vet gate bij de eerste keuring kregen we een B voor de locomotie en daarna werden we niet meer goedgekeurd. Toch ben ik zo ontzettend trots op Akis want hij heeft het super gedaan! Ontzettend jammer dat we het laatste rondje niet hebben mogen rijden. Maar gelukkig hebben Liselore (15,3 km/h) en Jorrit (14,8 km/h) het beide wel uitgereden en zijn we alweer een stap dichterbij om met een team naar het Europees Kampioenschap te mogen!

Scroll naar boven