Endurance by the Sea 2014

Het was mooi herfstweer tijdens de endurance wedstrijd in Katwijk. In de impulsrubriek was bijna 50 procent van de ruiters in het klassement 21 jaar of jonger. Ze waren met hun zevenen. Leuk dat er zo veel jonge ruiters de endurancesport uitproberen. Maxime Bakker (19) eindigde als beste in de impulsrubriek. Pleun de Weijer (15) eindigde als 3de. Ylse Kelders was met haar 12 jaar de jongste deelnemer. Ze reed in Katwijk haar eerste endurance rit.

Samantha Schuit (15) en Jorina Hup (18) reden de de korte klasse 1 goed uit. Anne Mertens (17) en Julia Roodenburg (15) genoten van de lange klasse 1.

Vier jonge ruiters namen deel aan de korte klasse 2. Laura Bucher (14) eindigde als beste van het stel. Ervaren amazone Liselore van Zetten (19) nam de begeleiding van twee jonge talenten op zich. Samen met Myrthe Jansen (14) en Jeannell Kelders (13) reed ze een mooie rit.

De zelfde dag kwam Puck van der Lugt aan de start in Duitsland. Met Brookleigh Ariel reed ze 45 km. Voor Puck ondertussen een trainingsafstand. Komend weekend start ze de CEI** 120 km in Weissenhorn. Heel veel succes!

Carmen en Puck
Carmen en Puck
Scroll naar boven