Endurance Loonse en Drunense duinen 2014

Desiree Warmenhoven kwam aan de start op de 48 km met haar paard Carlee’s Zarif. Ze behaalde een nette 4de plaats. Ze reed een keurige opbouwende rit met een gemiddelde snelheid van 12,9 km/h. Desiree is pas 12 jaar op en heeft al bijna 1000 goed uitgereden wedstrijdkilometers op haar naam staan! Een hele prestatie. Ook Anne Marijn Kok kwam aan de start op de 48 km. Met beleid heeft ze haar knappe stoere pony naar de finish gereden. Keurig in stap door het zware mulle zand om geen energie te verspillen, zodat ze lekker door kon rijden op de mooie stukken grond.

In de lange klasse 1 behaalde Maaike Hasper de eerste plaats. Ook Rebecca Bayer heeft het erg goed gedaan, ze eindigde als 4de op de 34 km.

Elynn Vollebregt, Michelle Webster en Sietske van Schijndel wisten de finish goed te halen in de korte klasse 1. Elynn en Anne Marijn kwamen aan de start met een paard van Donna Oudshoorn. Het is super voor deze jonge meiden dat ze de kans krijgen om met de paarden van Donna ervaring op te doen in de endurancesport!

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Scroll naar boven